Denne nettsiden benytter egne og tredjeparts cookies. Ved å forstsette å navigere på denne nettsiden, aksepterer du . Om du ønsker kan du forandre dine instillinger i din nettleser.

Hva leter du etter?

ACCIONA skal bygge vannledning til Malvik som en del av E6 Ranheim-Værnes-prosjektet

25.10.2021
  • Malvik municipality chose to seize the opportunity to establish a new water pipeline in connection with the work on the E6 Ranheim-Værnes. The fact that the water pipeline is built parallel to the road will provide major savings in both time use, costs and for the environment.

ACCIONA har nå inngått en ny avtale med Nye Veier, oppdragsgiver på E6 Ranheim-Værnes-prosjektet. Partene er enige om en utvidelse av kontrakten for prosjektet, som omfatter planlegging og bygging av ny vannledning for innbyggerne i Malvik. Malvik er en av kommunene langs nye E6 Ranheim-Værnes, som nå er under bygging.    

Nye Veier hadde dette tiltaket som en opsjon i kontrakten med Acciona og Malvik kommune valgte å gripe muligheten til å inngå avtale om bygging av denne viktige infrastrukturen når NV/Acciona bygger ny vei gjennom kommunen.

Malvik kommune er veldig fornøyd med at Nye Veier og ACCIONA bidrar i et så viktig og samfunnsnyttig prosjekt som sikrer stabil vannforsyning til innbyggerne i Malvik, sier Jens Berget, konstituert rådmann i Malvik kommune.

Den nye vannledningen vil planlegges og bygges samtidig med resten av E6 Ranheim-Værnes prosjektet, noe som vil gi betydelige besparelser i både tidsbruk og kostnader. Årsaken er at maskiner og mannskap som trengs for å bygge vannledningen allerede er til stede på anleggsplassen.

- ACCIONA tar samfunnsansvaret vårt på største alvor. Prosjektene våre skal alltid skape så store verdier lokalt som mulig. Vi er glade for at vi har kommet frem til en god løsning om å bygge en ny vannledning til Malvik, som vil gi flere positive ringvirkninger, sier Jacobo Arnanz, prosjektdirektør i ACCIONA Norge.

At byggingen av vannledningen integreres i E6-prosjektet vil også bety mindre anleggstrafikk og mindre problemer knyttet til varighet av støy, da arbeidet vil utføres underveis i byggeprosessen av veiprosjektet. I tillegg vil det gi mindre inngrep i naturen, som følge av at man slipper utgravinger to ganger.

 

Flytt opp

DU ER BARE ETT STEG UNNA!

For å fullføre registreringen må du bekrefte påmeldingen i eposten vi har sendt deg.

YOU'VE ONLY GOT ONE STEP LEFT!

Please confirm your subscription in the email we just sent you to complete the registration and you will be able to download your ebook.

DU ER ALLEREDE REGISTRERT!

Om du ikke har mottatt e-poster fra oss, sjekk din «søppelpost» og legg oss til i adresselisten din, slik at du kan motta nyheter uten problem.

labelSubscribeError

Du har nå meldt deg av vårt nyhetsbrev. Du vil ikke lenger motta flere nyhetsbrev, med mindre du melder deg på igjen. Tusen takk.