Hva leter du etter?

Teamet vårt

ACCIONA har som mål å skape et fremragende arbeidsmiljø, og å bli en foretrukken arbeidsgiver innen alle områder og land vi opererer i.

ACCIONA's team

De siste årene har ACCIONA utviklet seg til å bli et selskap med en av de best definerte forretningsmodellene, forpliktet til bærekraftig utvikling og som tilbyr karrieremuligheter i noen av de mest dynamiske sektorene rundt om i verden. 

 

Vi har bevist at vi er et selskap som er forpliktet til profesjonell suksess og utvikling av våre ansatte, og at vi kontinuerlig investerer i å fremme de profesjonelle talentene våre. Vi prioriterer også ansattes helse og sikkerhet, og dette identifiserer og kjennetegner selskapets arbeidspraksis. 

  Flytt opp

  DU ER BARE ETT STEG UNNA!

  For å fullføre registreringen må du bekrefte påmeldingen i eposten vi har sendt deg.

  YOU'VE ONLY GOT ONE STEP LEFT!

  Please confirm your subscription in the email we just sent you to complete the registration and you will be able to download your ebook.

  DU ER ALLEREDE REGISTRERT!

  Om du ikke har mottatt e-poster fra oss, sjekk din «søppelpost» og legg oss til i adresselisten din, slik at du kan motta nyheter uten problem.

  labelSubscribeError

  Du har nå meldt deg av vårt nyhetsbrev. Du vil ikke lenger motta flere nyhetsbrev, med mindre du melder deg på igjen. Tusen takk.