Hva leter du etter?

mangfold og likestilling

ACCIONA implementerer retningslinjer for å fremme like muligheter og personlig mangfold på arbeidsplassen.

diversity and equality at ACCIONA

Selskapets suksess avhenger av menneskene som er en del av det. Hos ACCIONA er mangfold og likhet hjørnesteinene i den sosiale fremgangen og veksten, og selve kjernen i vår filosofi.

ACCIONA har forpliktet seg til de etiske verdiene og prinsippene som fremmer like muligheter i alle aspekter av personalledelse. Videre har vi implementert programmer, interne prosedyrer og tiltak som tar sikte på å skape et arbeidsmiljø som fremmer mangfold og avviser alle typer diskriminering.

Implementeringen av disse verdiene garanteres ved et permanent engasjement med sosiale agenter, i en toveiskommunikasjon som fører til oppnåelse av viktige milepæler for likhet og mangfold, som for eksempel ansettelse av kvinner i sektorer der de er underrepresenterte eller integrering av mennesker med nedsatt funksjonsevne eller marginaliserte grupper, blant annet.

Effektiv likestilling mellom kvinner og menn

Hos ACCIONA er like muligheter et sentralt trekk ved en rekke solide prosjekter som tar sikte på å gi attraktive muligheter for profesjonell utvikling og fremme effektive retningslinjer for å administrere både mannlige og kvinnelige talenter innen alle forretningsområdene våre.

ACCIONA prøver å fordele personalet så jevnt som mulig og å forbedre arbeidsforholdene, ved å fremme tiltak som kan forene arbeid og familieliv. ACCIONA streber etter å fremme en likestillingsorientert forretningskultur og å forhindre enhver form for diskriminerende oppførsel.

  Flytt opp

  DU ER BARE ETT STEG UNNA!

  For å fullføre registreringen må du bekrefte påmeldingen i eposten vi har sendt deg.

  YOU'VE ONLY GOT ONE STEP LEFT!

  Please confirm your subscription in the email we just sent you to complete the registration and you will be able to download your ebook.

  DU ER ALLEREDE REGISTRERT!

  Om du ikke har mottatt e-poster fra oss, sjekk din «søppelpost» og legg oss til i adresselisten din, slik at du kan motta nyheter uten problem.

  labelSubscribeError

  Du har nå meldt deg av vårt nyhetsbrev. Du vil ikke lenger motta flere nyhetsbrev, med mindre du melder deg på igjen. Tusen takk.