Hva leter du etter?

Helse og sikkerhet på arbeidsplassen

ACCIONA er forpliktet til forebygging og bevisstgjøring.

For ACCIONA er forebygging av yrkesrisiko et differensierende element, og et uunnværlig krav for å garantere helse, miljø og sikkerhet for ansatte og samarbeidspartnere.

ACCIONA har en målrettet yrkesrisikoforebyggende-strategi og handlingsplan som er satt opp for å oppfylle juridiske krav; utdanne, informere og bevisstgjøre ansatte med hensyn til deres forpliktelser og ansvar, samt sørge for at hele organisasjonen forplikter seg til å overholde reglene.

Hos ACCIONA vet vi at vi jobber i sektorer som er spesielt utsatt for disse problemene. Derfor legger vi spesiell vekt på forebygging, og dette demonstreres av oppnådde sertifiseringer og av den betydelige reduksjonen i selskapets ulykkesfrekvens.

   Flytt opp

   DU ER BARE ETT STEG UNNA!

   For å fullføre registreringen må du bekrefte påmeldingen i eposten vi har sendt deg.

   YOU'VE ONLY GOT ONE STEP LEFT!

   Please confirm your subscription in the email we just sent you to complete the registration and you will be able to download your ebook.

   DU ER ALLEREDE REGISTRERT!

   Om du ikke har mottatt e-poster fra oss, sjekk din «søppelpost» og legg oss til i adresselisten din, slik at du kan motta nyheter uten problem.

   labelSubscribeError

   Du har nå meldt deg av vårt nyhetsbrev. Du vil ikke lenger motta flere nyhetsbrev, med mindre du melder deg på igjen. Tusen takk.