Denne nettsiden benytter egne og tredjeparts cookies. Ved å forstsette å navigere på denne nettsiden, aksepterer du . Om du ønsker kan du forandre dine instillinger i din nettleser.

Hva leter du etter?

  Vann

  Innen behandling av drikkevann

  ACCIONAs aktivitet fokuserer på å levere vann til folket. Vårt forretningsområde «Agua» (Vann) er en av de ledende selskapene innen vannbehandlingssektoren.  Vi tilbyr prosjektering, bygging og drift av behandlingsanlegg for drikkevann, avsaltingsanlegg, renseanlegg for avløpsvann og tertiære renseanlegg for gjenbruk av vann. 

  ACCIONA tilbyr også et komplett spekter av tjenester som dekker hvert trinn av vannbehandlingsprosessen; gjør vannet egnet for menneskelig forbruk, leverer det til innbyggerne, behandler urbant og industrielt avløpsvann og fakturerer sluttbrukerne. 

  Teknologisk innovasjon

  Det som skiller ACCIONA fra andre aktører er vår interne avdeling for forskning, utvikling og innovasjon (FoU+I), som bistår i alle faser av vannsyklusen.

  I forbindelse med avsalting jobber ACCIONA med moderne membranmodeller og nye energigjenvinningsenheter, og forsker kontinuerlig på nye vannbehandlingsteknikker. FoU+I-teamet gir teknisk støtte, og er verdensledende innen konseptutforming av store avsaltingsanlegg.

  ACCIONAs vannekspertise samarbeider med universiteter og offentlige forskningssentre i nasjonale og internasjonale forskningsprosjekter. Dette posisjonerer selskapet i forkant av teknologien og gjør det ledende innen sektoren. ACCIONA har utviklet forskjellige FoU+I-prosjekter som har blitt utvalgt av EU-kommisjonen til ta del i LIFE+-programmet, som for eksempel OFREA, med sikte på å forbedre kvaliteten på behandlet vann for å fremme gjenbruk i kystområder, implementert sammen med ESAMUR.

  ACCIONAs vanndivisjon samarbeider også med dette byrået om RENEWAT-prosjektet. Dette prosjektet tar sikte på å tilpasse flere kilder av fornybar energi, som for eksempel solcellepaneler og små vindparker, til et renseanlegg for avløpsvann, og integrere dem med et smart styringssystem for å koordinere vannbehandlingsprosesser med tilgjengelig energi. Et annet LIFE+-prosjekt koordinert av FoU+I-senteret er BRAINYMEM, som fokuserer på å redusere energiavhengigheten til renseanleggene for avløpsvann med 20 % til 50 % gjennom avanserte, biologiske prosesskontrollsystemer. Forskningen som har blitt utført har resultert i mer enn 19 patenter relatert til avsaltingsteknologier, membranbioreaktorer og gjenbruk, inkludert:

  • ELFA (behandling)
  • SEPAFLOC (avsalting/forbehandling)
  • BIOFILPAS (drikkevann)
  • MEMPACK (avløpsvann)
  • OPTIMIZACIÓN ENERGÉTICA SPLIT CIEGOS (avsalting)
  • ACTIDAFF / ULTRAFLOT (avsalting)

  ACCIONA har et høyt kvalifisert team med mer enn 30 års erfaring med  bruk av FoU+I til vannbehandling og bruk av membraner, fra de mest grunnleggende laboratorieteknikker til studier i industriell skala i pilotanlegg.


  Data fra 2019 *Data fra 2018

  Aktiviteter Vann

  BEHANDLING AV DRIKKEVANN (DWTP)

  BEHANDLING AV DRIKKEVANN (DWTP)

  ACCIONAs vannvirksomhet har utviklet innovative løsninger for de mange problemene som kan oppstå ved behandling av drikkevann.

  BEHANDLING AV AVLØPSVANN (WWTP)

  BEHANDLING AV AVLØPSVANN (WWTP)

  ACCIONAs vannvirksomhet leverer løsninger som optimaliserer prosesser ved renseanlegg (WWTP) – med minimale installasjonskostnader.

  OMVENDT OSMOSE AV SJØVANN OG BRAKKVANN (SWRO/BWRO)

  OMVENDT OSMOSE AV SJØVANN OG BRAKKVANN (SWRO/BWRO)

  ACCIONA er ett av få selskaper som har bred bakgrunn i bruk av omvendt osmose for avsalting av sjøvann og brakkvann.

  PROSJEKTERING OG BYGGING AV VANNVERK

  PROSJEKTERING OG BYGGING AV VANNVERK

  ACCIONA AGUAs virksomhet er ledende i vannsektoren

  ACCIONAs mål om innovasjon og bruk av avansert teknologi samt gjennomføringskvaliteten innen ulike områder. Innen Prosjektering og Bygging (D&C) er det to forretningsmodeller: Kommunal og industriell.

  - +80 anlegg SWRO (Sea and Brackish Water Reverse Osmosis)

  - +102 anlegg DWTP (Drinking Water Treatment Plant)

  - +300 anlegg WWTP (Wastewater Treatment Plant)

  Flytt opp

  DU ER BARE ETT STEG UNNA!

  For å fullføre registreringen må du bekrefte påmeldingen i eposten vi har sendt deg.

  YOU'VE ONLY GOT ONE STEP LEFT!

  Please confirm your subscription in the email we just sent you to complete the registration and you will be able to download your ebook.

  DU ER ALLEREDE REGISTRERT!

  Om du ikke har mottatt e-poster fra oss, sjekk din «søppelpost» og legg oss til i adresselisten din, slik at du kan motta nyheter uten problem.

  labelSubscribeError

  Du har nå meldt deg av vårt nyhetsbrev. Du vil ikke lenger motta flere nyhetsbrev, med mindre du melder deg på igjen. Tusen takk.