Denne nettsiden benytter egne og tredjeparts cookies. Ved å forstsette å navigere på denne nettsiden, aksepterer du . Om du ønsker kan du forandre dine instillinger i din nettleser.

Hva leter du etter?

  OPS

  Over 150 års erfaring med Offentlig-privat samarbeid (OPS)

  ACCIONA er et av de ledende selskapene innen privat utvikling av infrastruktur over hele verden, både når det gjelder antall prosjekter og omsetning. Selskapet har akkumulert erfaring med over 39 konsesjoner gjennom historien, basert på et team med et globalt fokus som er fullt tilpasset lokale behov og særegenheter. For tiden forvalter ACCIONA en portefølje på 17 OPSer, fordelt mellom Spania, Canada, Mexico, Chile, Australia, New Zealand og Brasil, innen transportinfrastruktur (veier, jernbaner, havner og vannverk), sosial infrastruktur og helsevesen (sykehus og universiteter), bærekraft og telekommunikasjon samt industri.

  Offentlig-privat samarbeid (OPS) er et instrument for langsiktig samarbeid og tilknytning mellom myndigheter og privat sektor for å kunne gjennomføre visse typer infrastrukturprosjekter. Ved bruk av en OPS gir myndighetene et privat selskap retten til å prosjektere, bygge, renovere, finansiere, drifte eller vedlikeholde en infrastruktur, og til å levere en tjeneste over en bestemt periode i bytte mot et økonomisk vederlag fra selve myndighetene eller sluttbrukerne.


  Data fra 2019

  Aktiviteter OPS

  SOSIAL INFRASTRUKTUR OG HELSEVESEN

  SOSIAL INFRASTRUKTUR OG HELSEVESEN

  Erfaring fra sykehus- og universitetssektoren

  Gjennom virksomheten Concessions (OPS) bidrar ACCIONA til samfunnstrivsel ved å finansiere og administrere sosial infrastruktur, og selskapet har lang erfaring fra sykehus- og universitetssektoren.

  I sykehussektoren består ACCIONAs tjenester av prosjektutvikling, bygging, finansiering, vedlikehold og administrasjon av ikke-kliniske tjenester – alltid med de høyeste kvalitetssikringsnivåene.

  ACCIONA har omfattende erfaring fra drift av studentboliger på universiteter, og selskapet har gode relasjoner med studentene. Selskapet har for tiden fem studenthjem i Spania, som ble tildelt mellom 1996 og 2002 og som skal drives i 50 år etter at byggeperioden var fullført (Campus).

  - 6 OPS-kontrakter SYKEHUS

  - 2 OPS-kontrakter UNIVERSITET

  - 5 OPS-kontrakter UNIVERSITETSBOLIGER

   

   

  TRANSPORTINFRASTRUKTUR

  TRANSPORTINFRASTRUKTUR

  Gjennom forretningsområdet Concessions (OPS) har ACCIONA lang erfaring innen transportinfrastruktur. Dette forretningsområdet omfatter vei-, jernbane-, trikk-, T-bane-, havne- og flyplassprosjekter.

  Forretningsområdet Concessions (OPS) har mer enn 1 300 km erfaring fra veiprosjekter, helt fra Econorte Highway-prosjektet i Brasil som ble inngått i 1996, til den nylige tildelingen av motorveien mellom Puhoi og Warkworth i New Zealand.

  ACCIONAs prosjekter innenfor dette området er kjent for den unike urbane integreringen av infrastrukturen, noe som har blitt anerkjent i form av utallige utmerkelser for tilgjengelighet, urban utvikling og integrering.

  - 1300 km motorveiprosjekter

  - 107 km jernbaneprosjekter

  - Over 80 millioner jernbanepassasjerer per år

  Mer enn 150 års erfaring

  BÆREKRAFT

  BÆREKRAFT

  Dekker mange sektorer

  Bærekraft er en del av ACCIONAs DNA, og OPS-virksomheten utvides til utradisjonelle områder knyttet til prosjekter som bidrar til bærekraft. Derfor omfatter dette området arbeidet for å finne forretningsmuligheter som effektiv fjernvarme og kjøling, avfall-til-energi-sektoren, smarte byer og urban mobilitet.

  Effektiv fjernvarme og kjøling, avfall-til-energi og smarte byer / urban mobilitet

  TELEKOMMUNIKASJON OG INDUSTRI

  TELEKOMMUNIKASJON OG INDUSTRI

  I konsesjonsvirksomheten utvikler ACCIONA dette området, hvor selskapet allerede har virksomhet i form av andre virksomheter, for eksempel industri.

  Datasentre og overføringslinjer
  Flytt opp

  DU ER BARE ETT STEG UNNA!

  For å fullføre registreringen må du bekrefte påmeldingen i eposten vi har sendt deg.

  YOU'VE ONLY GOT ONE STEP LEFT!

  Please confirm your subscription in the email we just sent you to complete the registration and you will be able to download your ebook.

  DU ER ALLEREDE REGISTRERT!

  Om du ikke har mottatt e-poster fra oss, sjekk din «søppelpost» og legg oss til i adresselisten din, slik at du kan motta nyheter uten problem.

  labelSubscribeError

  Du har nå meldt deg av vårt nyhetsbrev. Du vil ikke lenger motta flere nyhetsbrev, med mindre du melder deg på igjen. Tusen takk.