Denne nettsiden benytter egne og tredjeparts cookies. Ved å forstsette å navigere på denne nettsiden, aksepterer du . Om du ønsker kan du forandre dine instillinger i din nettleser.

Hva leter du etter?

  Bygg og anlegg

  Mer enn 150 års erfaring innen håndtering av infrastruktur

  ACCIONAs bygg- og anleggsvirksomhet er opptatt av teknisk kompetanse som et differensierende element i sine tilbud. Med tilstedeværelse på fem kontinenter og en historie som strekker seg over mer enn hundre år, bidrar ACCIONAs spesialiserte forretningsenheter med erfaring og kunnskap for å kunne imøtekomme de mest tekniske og krevende utfordringene man står overfor, ved utførelsen av store infrastrukturprosjekt over hele verden. 

  ACCIONAs spesialiserte forretningsenheter Veier og broer, Jernbaner og tunneler og Spesielle prosjekter.  Sammen utgjør dette et omfattende tilbud som dekker hele verdikjeden for bygg- og anleggsvirksomhet. 

  Store offentlige arbeider og forpliktelsen til innovasjon og bærekraft er en del av ACCIONAs DNA. Med et vell av kunnskap oppnådd gjennom mer enn et århundre, implementerer vi de mest avanserte og miljøvennlige teknologiene i alle aspekter av konstruksjonen, fra prosjektering til utførelse av arbeider, og påfølgende vedlikehold, samt styring av OPS for offentlige arbeider, spesielt innen transportsektoren og sosial infrastruktur. 

  Internasjonal dimensjon for å gi løsninger på lokale problemer, flere tiår med erfaring og et sterkt engasjement innen forskning og bærekraftig utvikling – dette er kjennetegnene til ACCIONAs bygg- og anleggsvirksomhet. 


  Data fra 2019 *Data fra 2018

  Aktiviteter bygg og anlegg

  Veier og bruer

  Veier og bruer

  ACCIONAs erfaring med å bygge hovedveier og motorveier dekker mer enn 5000 kilometer av disse veiene over hele verden. ACCIONA, som er ledende innen konstruksjon og ingeniørløsninger, har også blitt et verdensomspennende selskap innen bygging av alle slags broer og viadukter: gangbroer og buede, hengebroer i betong, metall ... eller en kombinasjon av begge deler.

  Jernbane og tunneller

  Jernbane og tunneller

  ACCIONA har mer enn 100 års erfaring med bygging av jernbaneinfrastruktur i hundrevis av prosjekter. Den har designet og bygget mer enn 3000 kilometer med linjer, hvorav mer enn 1700 km har høy hastighet. Den har også deltatt i bygging av t-bane- og trikkesystemer over hele verden og har en lang merittliste i underjordiske arbeider, der den skiller seg ut for sin geotekniske forskning og bruk av mekaniske boringer og ventilasjonssystemer, pluss den bestemte bruken av tunnelmaskin som den sikreste boremetoden for å redusere arbeidstiden.

  Spesielle prosjekter

  Spesielle prosjekter

  ACCIONA har påtatt seg flere maritime prosjekter for offentlige og private kunder over hele verden. Det har bygget utallige havner, tørrdokk og verft, fortøyningshavner og kanaler, og et stort antall fritidsbåthavner. Dette gjør det til en sentral aktør i å drive internasjonal handel med passasjerer og varer.

  Prosjektering

  Prosjektering

  ACCIONA har samlet kunnskap og ekspertise i mer enn 50 år. Det er involvert i alle områder innen sivil- og industriell prosjektering, arkitektur, rådgivning, innovasjon og miljø. Det har påtatt seg prosjekter i mer enn 60 land de siste 5 årene, og omfatter følgende spesialiserte forretningsenheter: Veier, jernbaner, metroer og trikker, flyplasser, infrastrukturstyring, arkitektur og byplanlegging, vannverk, maritime prosjekter, industrielle prosjekter, installasjoner, miljø, strukturer, geologi og geoteknikk, rådgivning og overvåking og måling.


  Flaggskipprosjekt

   Flytt opp

   DU ER BARE ETT STEG UNNA!

   For å fullføre registreringen må du bekrefte påmeldingen i eposten vi har sendt deg.

   YOU'VE ONLY GOT ONE STEP LEFT!

   Please confirm your subscription in the email we just sent you to complete the registration and you will be able to download your ebook.

   DU ER ALLEREDE REGISTRERT!

   Om du ikke har mottatt e-poster fra oss, sjekk din «søppelpost» og legg oss til i adresselisten din, slik at du kan motta nyheter uten problem.

   labelSubscribeError

   Du har nå meldt deg av vårt nyhetsbrev. Du vil ikke lenger motta flere nyhetsbrev, med mindre du melder deg på igjen. Tusen takk.