Denne nettsiden benytter egne og tredjeparts cookies. Ved å forstsette å navigere på denne nettsiden, aksepterer du . Om du ønsker kan du forandre dine instillinger i din nettleser.

Hva leter du etter?

Innovasjon

Vi tror på innovasjon for verdiskaping og som konkurransefortrinn.

innovation
Se video

I ACCIONA er innovasjon synonymt med bærekraft. Vi jobber for å omdanne ideer til ny og effektiv teknologisk utvikling som kan bidra til å bygge en bærekraftig fremtid. Vi bringer våre nyutviklede løsninger til markeder og byggherrer som krever garantier for bærekraft i bygg og anlegg, vann, tjenester og energivirksomhet for mennesker og for jordkloden. 

ACCIONA er bevisst på dette og bruker innovasjon som drivkraft for utvikling og for å tilføre verdi i våre prosesser og produkter gjennom alle våre forretningsområder, land og ansatte. 

Hva er I’MNOVATION?

I’MNOVATION #Startups utvider ACCIONAs innovative fokus mot en åpen innovasjonsmodell. Dette er et initiativ designet for å oppdage disruptive teknologier som definerer et «før» og et «etter» i forretningsmodellene for bransjen.

Vi ser etter oppstartsbedrifter som tilbyr teknologiske løsninger i tråd med ACCIONAs strategiske innovasjonsideer. Vi ønsker å drive prosjekter som kan tilby løsninger for de teknologiske utfordringene i våre forretningsområder, og som gjennom en pilot finansiert av ACCIONA kan valideres i en reell situasjon.

 

Vi er på jakt etter lidenskapelige gründere og kreative hoder som kan hjelpe oss med å transformere områdene der ACCIONA er til stede.

https://www.imnovation.com/

 

  Flytt opp

  DU ER BARE ETT STEG UNNA!

  For å fullføre registreringen må du bekrefte påmeldingen i eposten vi har sendt deg.

  YOU'VE ONLY GOT ONE STEP LEFT!

  Please confirm your subscription in the email we just sent you to complete the registration and you will be able to download your ebook.

  DU ER ALLEREDE REGISTRERT!

  Om du ikke har mottatt e-poster fra oss, sjekk din «søppelpost» og legg oss til i adresselisten din, slik at du kan motta nyheter uten problem.

  labelSubscribeError

  Du har nå meldt deg av vårt nyhetsbrev. Du vil ikke lenger motta flere nyhetsbrev, med mindre du melder deg på igjen. Tusen takk.